Publisere dokumenter fra SharePoint

Nå kan virksomheter publisere dokumenter fra SharePoint til web ved hjelp av en Readin-integrasjon.

SharePoint er et av de mest utbredte samhandlingsverktøyene på markedet. Svært mange virksomheter benytter SharePoint til å håndtere dokumenter og tilhørende arbeidsflyt. Readin er integrert med SharePoint slik at man kan publisere dokumenter, fra for eksempel Word, direkte fra SharePoint og ut på intranett/internett med Readin.

Word via Sharepoint til Readin

Med Readin-integrasjon til SharePoint kan man publisere dokumenter på web rett fra Sharepoint. Man trenger ikke ta til takke med statiske PDF-dokumenter som visningsformat. Les mer om Readin vs PDF som publiseringformat.

Forfattere skriver Word-dokumenter som vanlig. Når dokumentet er klar for publisering så tar Readin-integrasjonen og publiserer dokumentet på web fra SharePoint. Forfatter har også en mulighet til å få en forhåndsvisning av dokumentet før det publiseres på web. En forhåndsvisning viser dokumentet på web i et «lukket» webområde.

SharePoint og Readin – en perfekt kombinasjon for publisering av dokumenter

  • Ved å publisere Word-dokumenter til web fra SharePoint sikrer man at alltid siste versjon er tilgjengelig for de som skal lese dokumentet.
  • Man kan bruke SharePoints gode funksjoner for arbeidsflyt og dokumenthåndtering samtidig som man får en profesjonell og brukervennlig presentasjon av dokumentene for leserne.
  • Man sparer tid og reduserer risiko for feil ved å publisere Word-dokumenter direkte fra SharePoint til web.

La oss vise deg Readin Sharepoint!