Hvorfor Readin?

Readin gjør dine dokumenter til virksomhetens viktigste ressurs. Ved å sette brukeren (leseren) i fokus med enkel gjenfinning og gode brukeropplevelser øker kvaliteten på både innhold og prosesser som skal utføres.

Readin er en skyløsning for å publisere dokumenter på web. Forfatter skriver dokumenter i Word, GoogleDocs, FrameMaker, Oxygen eller andre tekstbehandlere og publiserer innholdet på web. Dokumentene på web presenteres for leseren på en brukervennlig og effektiv måte.

Uslåelig funksjonalitet og egenskaper

Varsler om endringer i dokumentet

Bruker kan abonnere på et dokument og får et varsel når det skjer endringer. Varselet kommer som en e-post med link til dokumentet som er endret. I samme e-post får brukeren en oversikt over hvilke endringer og oppdateringer som er gjort i dokumentet. Dette sikrer at brukeren benytter siste versjon av et dokument og at man er kjent med alle oppdateringer som utføres.

Merknader

Bruker kan skrive merknader i et dokument. Merknaden opprettes som privat eller deles med en gruppe. Fra Min side kan brukeren administrere sine merknader og gå direkte til dokumentet merknaden er opprettet. Merknadene er knyttet til brukerens profil og vises på tvers av alle enheter som benyttes. Dette betyr at merknaden kan lages på pc for deretter senere vises i på mobil.

Bokmerker

Bruker kan legge inn bokmerker slik at man raskt kan finne tilbake til merket område. En slik liste kan for eksempel være dine favoritter. Bokmerkene er knyttet til brukerens profil og vises på tvers av alle enheter som benyttes. Dette betyr at et bokmerke kan lages fra mobilen og senere vises fra pc.

Deling

Siden man leser dokumentene i en nettleser kan man dele alle dokumenter ved hjelpe av lenker. Brukeren forblir i samme “lesermiljø” når man deler dokumenter.

Les dokumentene på mobil

Dokumentene vises like bra på mobil, nettbrett og pc.

Uavhengig av hvilken type dokumenter en virksomhet utarbeider så er innhold skapt med tanke på at det skal gi en bruker informasjon. Med dette som utgangspunkt må det være lett å finne og lese innholdet på alle enheter. Readin støtter responsiv visning av innhold som betyr at innholdet tilpasser seg enheten som brukes. For eksempel bryter teksten tidligere på en mobil enn den gjør på en pc.

Readin viser dokumenter på pc og mobil

Fordelen med Readin er at den er responsiv noe PDF ikke er. Har du prøvd å lese et PDF-dokument på mobil? Da ender man med å “scrolle” horisontalt og man mister fort essensen i innholdet. PDF er ikke mobilbasert. Les mer om Readin vs PDF.

Alltid siste versjon av dokumentet

Readin publiserer dokumenter til web direkte fra dokumentkilden slik at man alltid viser siste versjon.

I motsetning til PDF, hvor man manuelt må oppdatere en og en PDF ved endringer, publiserer Readin dokumentene automatisk på web. Det er kun et sted man kan aksessere dokumentene slik at man er sikret at brukeren leser siste versjon.

Når et dokument oppdateres kan man legge til en revisjonsmerknad som følger dokumentet. Denne revisjonshistorikken kan vise en oversikt over endringer som er utført gjennom de ulike oppdateringene man har gjort på dokumentene. Det er også mulig å merke med revisjonsnummer slik at man er sikret en god revisjonshistorikk. Ved hjelp av Readins API kan man også vise hele tidligere versjoner av et dokument.

Integrert med SharePoint og Word

Readin er klar til bruk fra SharePoint, Word og en rekke XML-editorer.

Informasjon skapes overalt i en organisasjon. Readin er integrert med de mest brukte tekstbehandlere. Enten det er MS Word, GoogleDocs eller XML-editorer som Oxygen, XMetaL, Xopus, FrameMaker) så publiserer Readin dokumentene på web.

Word via Sharepoint til Readin

Fra SharePoint kan du publisere automatisk til web via Readins integrasjon for SharePoint. Les mer om SharePoint-integrasjonen til Readin

Søk og finn dokumentene på web

Effektive søk og dynamiske innholdsfortegnelser gjør dokumentnavigering enkelt. Dokumenter kan organiseres i boksamlinger akkurat slik du vil.

Med Readin kan en virksomhet organisere store mengder dokumenter i boksamlinger og innholdsfortegnelser. Boksamlingene er svært enkle å navigere slik at man enkelt finner frem til rett dokument.

Det er enkelt å søke i dokumenter som er publisert med Readin. Søkene er presise og man kan avgrense søket til valgte dokumenter, tema og andre metadata. Søketreffene vises i en oversiktlig treffliste som gir en oversikt over hvert søketreff. Søkeordet/-frasen blir markert i selve dokumentet slik at det er enkelt å finne frem.

Flere funksjoner

  • Lagre som PDF
  • Lagre som EPUB og les bøkene offline
  • Skriv ut
  • Min side